INTERIEURADVIES

Zo gaat dat in zijn werk

1. INVENTARISATIE INTERIEURWENSEN
Jouw interieurwensen vormen de basis voor een geslaagd eindresultaat en daarom hoor ik graag wat jouw interieurwensen zijn. Dat mag telefonisch, persoonlijk of per mail. Wat vind je heel mooi? Waar krijg jij energie van? Hoe meer ik weet van jouw interieurwensen, hoe completer het eindresultaat zal zijn!

2. KENNISMAKING
Tijdens een persoonlijke kennismaking nemen we jouw interieurwensen samen door en bespreken we eventuele aanvullende wensen. Graag hoor ik wat je precies voor ogen hebt, maar ook wat vooral níet. De kennismaking vindt bij voorkeur plaats bij jou thuis, zodat ik de betreffende ruimte kan opmeten en een beeld kan schetsen van hoe jouw interieurwensen hier het mooist tot hun recht komen.

3. OFFERTE
Wanneer alle interieurwensen besproken en helder zijn, stel ik een vrijblijvende offerte op. De offerte omvat een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden en het tijdspad, waarbinnen ik deze zal voltooien.
Ben je akkoord…?

 

 

 

 

4. AAN DE SLAG!
Ik ga aan de slag met jouw woonwens en zorg ervoor dat het conceptontwerp binnen de afgesproken periode klaar is. Zodra het concept gereed is, presenteer ik deze graag bij jou thuis, inclusief kleurstalen en de verschillende materialen, die in het ontwerp verwerkt zijn. Afhankelijk van jouw wensen ontvang je een moodboard, 3D-tekeningen, een productenoverzicht en een shoppinglist, waarmee je van jouw interieurdroom werkelijkheid kunt gaan maken! Mocht je toch nog aanvullende wensen hebben, vindt er nog één correctieronde plaats.

5. AFRONDING
Wanneer ik de juiste invulling heb gegeven aan jouw interieurwensen en -ontwerp, ontvang je van mij het definitieve ontwerp en de factuur.